söndag 15 mars 2009

Just typiskt.


Bilden är lånad från GOSS. Vill ni ha tillbaks den får ni säga till.

Visst är det surt med rabattkuponger. När gamla åpna rullatorerdragare börja leta efter den lilla lappen som ger dom ett öre billigare potatis. Så är lappen borta och kassörskan (som oftast är av den surare och mulligare varianten) måste börja leta efter en ny kupong med sina baconfingrar. Allt medans rullatordragaren torkar näsan med en gammal tygbit. Nä det är banne mig inte sexigt alls.
Men några som vet hur en rabattkupong ska snickras ihop är GOSS. Och jäklar i min låda vad dom har snickrat bra. Igen.

Cykelaffären Sportspec inne i centrala Göteborg vill locka till sig lite fler kunder när det är lugna gatan i affären. Och vilka kan bli mer lockande att skaffa sig en cykel än någon som precis fått en p-bot? Får man dessutom rabatt på en stabil cykel är det klockrent. Eller vad tycker du?

Tänk dig att du kommer från jobbet, lite lagom stressad för du vill ju inte fastna i trafikstockningen på hemvägen. Som du gjorde i morse.
Typiskt nog sitter en p-bot på bilen. Fasen, du som skulle köpa nytt PS-spel i morgon. Åt fanders med alla lapplisor, du var ju bara två minuter försenad. Men vänta nu. Här sitter nått lattjo. Så läser du den mycket sympatiska lappen bredvid boten. ”Aj då, typiskt”. Typiskt, det är precis vad det är det.
Lägg sedan boten i typisktkuvertet och du har förvandlat botsumman till en rabattkupong. Enkelt. Direkt. Och så självklar. Uppenbarligen hade jag fel i början. För det behöver inte vara det minsta surt med rabattkuponger. Nu ska jag torka näsan med en tygbit, typiskt.

//Nina

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nina! Du skriver så himla bra, ville bara säga det!
Och kampanjen är lysande rent ut sagt. Något negativt blir både positvt och roligt... man har trollat bort en P-bot... bara sådär i ett nafs. Önskar bara vi hade gjort den :-).
Undrar bara hur det har gått till rent praktiskt, har Goss blivit polare med P-lisorna så de sätter fast budskapet samtidigt som boten? Eller har de anlitat spioner som smyger bakom varje Lisa? Så om någon Gossare läser detta.... Hur har ni gjort?

The Girls Of Florida sa...

Tack fina, finfina Vero. Ni kommer göra precis lika bra reklam. Ni får se till att anställa mig först bara.
Kram!

Entapir sa...

Det här var banne mig det finaste jag sett på länge! Big up, goss!
Det lättaste sättet måste väl vara att muta en parkeringsvakt? Alternativt anlita en praktikant att stalka en.

The Girls Of Florida sa...

Entapir: Visst är det. Tokbra rakt igenom.
Goss förtjänar verkligen sin fjäder i hatten och det bevisar dom ideligen. Starkt gjort.

/Nina